Hirdetés

taborozas.lap.hu / Kézműves, kreatív, népművész

Kézműves, kreatív, népművész

Dr. Kresz Mária Alapítvány, 18006355-2-42 - A foglalkozásokon természetes anyagok felhasználásával készítünk használati tárgyakat, játékokat, vagy tematikus foglalkozásokon keresztül ismerkednek meg a gyerekek a különböző anyagok felhasználásának módjával.

INTARZIA BÚTORMŰVÉSZETI STÚDIÓ Kft. - Napközis alkotó tábor - Friss levegő, családias környezet, művész oktató. A tábor alkalmával foglalkozunk faintarzia készítésével pl. könyvjelző, elvarázsolunk egy tükröt ólomüveg hatásúvá, rajzolunk, alkotunk. Minden alkotás hazavihető! Teljes ellátás egész napra, szabadban is tartunk foglalkozást. Várunk mindenkit szeretettel.

Gabalyda Műhely Kkt. - RetyeRutya Kézműves Tábor - Kézműves foglalkozások: agyagozás, korongozás, papírmerítés, gyertyamártás, kötélverés, nemezelés, karkötőcsomózás, gyöngyfűzés, árnybábszínház készítés, stb.

Aratóné Kiss Klára e.v. - Kézműves és alkotó tábor, önismereti tábor.

Nyári napközis tábor a Budaörsi Jelmeztárban. Jelmezes játékok, tervezés, szabás, varrás, díszítési technikák. Szabadtéri foglakozások, táncórák teszik még változatosabbá a táborban töltött napokat. Testvéreknek, ill. több hétig táborozóknak kedvezmények, ill. minden táborozó gyereknek egy ajándék jelmezkölcsönzés, amit 2015. márciusig a farsangra beválthat.

Jelesfa Kft. Táborprogram: 0. nap - Érkezés a bentlakásos résztvevőknek 1.nap - Megismerkedünk a fazekas mesterség anyagaival, eszközeivel, edényeket készitünk ősi technikákkal. 2.nap - Anyaggyűjtés de. játék-báb- és sipkészités du. 3-4. nap - Tárgykészités korongozással és laptechnikával...gyakorolunk szorgalmasan...:)) 5. nap - Diszitjük mintázott és megkorongolt tárgyaikat. (diszitőmotivumaink, szimbólumai

Táborfalvi Közművelődési és Népzenei Egyesület - A Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánctábor már 28. éve találkozási pont, ahol hivatásos zenészek, táncosok, népművelők, adatközlők, népművészek és a tanulni vágyók új csoportjai - országhatáron innen és túl - teremtenek évről évre életre szóló élményt. Korhatár nélkül, kezdőknek és haladóknak, egyéneknek, csoportoknak, népdalok, néptáncok, táncház, magyar népi hangszerek tanítása, stb.

József Attila Művelődési Ház, Göd - rajz kerámia ötvös tűzzománc szobrász kiskézműves

Csörgősipka Egyesület * személyiség-, kreativitás- és kommunikációfejlesztő Szerintünk a gyerek dolga, hogy játsszon! Megjátsszon, rájátsszon, átjátsszon, bejátsszon, kijátsszon, összejátsszon akkor is, ha piszkos lesz közben. Mert a gyerek így tanul. És a Gyerek Mosható! Nyári táborunk a játszva tanuló gyerekekről szól. Önismeret, testbeszéd, improvizáció, energizálás azok a témák, melyeket a játékokkal körbejárunk a sikeres és boldog felnőtté válás érdekében.

Alkotó gyerekek alkotásait szeretné bemutatni a lap. A rajz, festés, kreatív alkotások mellett a zenei sikereket és a sport eredményeket is bemutatjuk. Alkotó helyek, módszerek, pedagógia, pályázatok, könyvajánlók is segítenek az alkotóknak és a problémás gyerekeknek. Kreatív ötleteket, tippeket is találhat a lapon az olvasó.

Beszéd Egybéb Egyéb lap.hu oldalak Egyéb Fejlesztő pedagógia FELNŐTTKOR Folyóiratok GYERMEKKOR Iskolák Játékok Kézügyesség Korai fejelsztés Könyvajánló Óvodák Pályázat Programok Szakképzések Tanulás Tehetséggondozás

Hirdetés
Meghatározás:

Táborozás: olyan szervezett csoportos együttlét, ahol hasonló érdeklődésű emberek (főleg gyerekek) pár hetet eltöltenek együtt. Általában iskolai szünetben, általában szülői felügyelet nélkül . Ez a lap összegyűjti a táborozási lehetőségeket, és a táborozáshoz, táboroztatáshoz szükséges infókat.

Táborozás: olyan szervezett csoportos együttlét, ahol hasonló érdeklődésű emberek (főleg gyerekek) pár hetet eltöltenek együtt. Általában iskolai szünetben, általában szülői felügyelet nélkül . Ez a lap összegyűjti a táborozási lehetőségeket, és a táborozáshoz, táboroztatáshoz szükséges infókat.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kézműves, kreatív, népművész
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés